értékesítés

06-70/310-61-11

06-30/539-41-34

Bemutatóterem

bemt1

bemt2

bemt3

bemt4

A Lakópark lakásainak értékállóságát a minőségi tanúsítvánnyal rendelkező beépített anyagok garantálják. Hogy a minőség „kézzel fogható” legyen, Bemutatótermünk minden nap nyitva áll Ön előtt.

Ízelítőként néhány példa a látni- és „fognivalókból”:

A lakásokat elválasztó falszerkezetek hanggátló mészhomok téglából épülnek, biztosítva otthona nyugalmát, és a szomszédok közötti jó viszonyt. Bemutatótermünkben összehasonlíthatja a hanggátló téglát egy normál teherhordó téglával. Meg bírja emelni?

A gondos tetőfedő munkának köszönhetően, a Lakihegyi Lakópark cserepeit csak a Bemutatóteremben lesz alkalma megfogni. A tetőfedés időtállóságát a beépített BRAMAC cserepeinek 30 évre szóló garanciája biztosítja. A Schiedel kéményrendszer a biztonságot nyújtja Önnek. A zárt égésterű kazán nem a szoba levegőjét használja fel az égéshez, hanem a kéményen keresztül nyeri az oxigént, így kizárt a füstmérgezés veszélye.

A Lakihegyi Lakóparkban otthona saját elképzelése szerint épül, hiszen a színek, burkolatok Ön által választhatóak. Elkerülheti a katalógusból rendelés kockázatát, ha ellátogat bemutató termünkbe, ahol ingyenes műszaki tanácsadással egybekötött csempe, kerámia lapburkolatok és fuga típusok kiállításával várjuk.

Bemutatótermünket természetesen akkor is megtekintheti, ha még nem döntötte el, hogy nálunk vásárol. Jöjjön el és nézzen körül!