értékesítés

06-70/310-61-11

06-30/539-41-34

Filozófiánk

Filozófiánk: Otthonokat építünk magas színvonalon és elérhető áron.
 

A Dujmó Kft. elődjét családunk 1983-ban alapította. A 27 éves múlt kezdetén nívós családi házak, majd luxus villák kivitelezésével foglalkoztunk. 2001-től, mint lakóparki beruházók is jelen vagyunk a hazai építőipar piacán.

Az új ágazat indításakor elhatároztuk, hogy a ránk jellemző magas színvonalból nem engedünk, mégis kedvező árú otthonokat építünk.

A beruházások helyszínéül olyan fejlődő, zöldövezeti területeket választunk, ahol az egészséges környezetért a lakóknak nem kell lemondaniuk a városias kényelemről, és az otthonuk értékállóságáról.
Fontos számunkra, a minőség és a kedvező ár kompromisszum nélküli biztosítása, ezért a beruházást, a kivitelezést és az értékesítés egy kézben tartjuk.

Az elmúlt 7 évben átadott 980 lakás elégedett tulajdonosa igazol bennünket, hogy a jövőben is ezen elvek szem előtt tartásával érdemes folytatnunk munkánkat.

Jelenleg futó projektjeink; a szigetszentmiklósi Lakihegyi Lakópark építése, mely az agglomeráció legnagyobb beruházása, valamint az érdi  Bentavölgye Lakópark.

 

dujmoj-logo