értékesítés

06-70/310-61-11

06-30/539-41-34

Mi van a közelben?

piac

kv   tenisz

tanosveny

torony

A Lakihegyi Lakópark Budapest közelségének köszönhetően annak valamennyi szolgáltatását elérhetővé teszi az itt lakók számára.

A Lakóparktól 1 kilométernyire van Szigetszentmiklós központja. Ügyeinek intézéséhez a városközpontban valamennyi ismert bank és biztosító megtalálható, úgy, mint a nagyobb áruházak közül az AUCHAN, Lidl, vagy a Plus, CBA élelmiszerüzletek. A lakosság széleskörű ellátását a piacként funkcionáló vásárcsarnok is biztosítja.

Ha ABC-t, kávézót vagy újságost keres, még a városközpontig sem kell elmennie, hiszen vannak üzletek a Lakópark területén is. Szépségszalon, bútorüzlet, szolárium, pénzügyi szolgáltató áll rendelkezésére, de a lakóparkban található a közös képviselet és a Dujmó Kft. irodája is, így ügyeit helyben intézheti.

A városban évről-évre gazdagabb a kulturális élet, és fejlődnek az oktatási intézmények is.
A közelben található 3 általános iskola, 1 gimnázium és 2 szakközépiskola. A két bölcsőde mellett 5 önállóan működő óvoda van 6 épületben.

Ha a szabadban szeret kikapcsolódni, erre a legközelebbi lehetőség a Kis-Duna szigetvilága, ahol egy tanösvény Ön elé tárja az élővilág szépségeit. A parti nyaralóhelyek igen kedveltek a horgászok és a vizisportot űzők körében is.

A sportolni vágyók igényeit a Lakópark közelében található Oázis Wellness Park elégíti ki, amely fedett tenisz és squash pályával, uszodával rendelkezik.

A lakópark szomszédságában magasodik az ország első adótornya, ami az Eiffel-toronyét is meghaladó magasságáról volt híres. Ma már ugyan nem üzemel, de a műemlék fontos tájékozódási pontja a városnak.