értékesítés

06-70/310-61-11

06-30/539-41-34

5+5 érv

1. Családias, zöldövezeti környezet

Egészséges környezetben élhet, Budapesttől 10 percre. Otthona nyitott ablakán keresztül nem a város zaja és a rossz levegő érkezik, hanem a lakópark saját parkjában játszó gyermekei hangja. Éjszakai sétáit is biztonságban teheti, zöldövezetben, barátaival bográcsozhat a kertben.

2. Közel Budapesthez

A Lakihegyi Lakópark Budapesttől 5 km-re található. A fővárost mind tömegközlekedéssel (busz, HÉV), mind gépkocsival (M0, Csepeli u., 6-os főút) is elérheti.

3. Rugalmas fizetési kondíciók, lízinglehetőség

A beruházói értékesítésnek köszönhetően, a kedvező m² ár mellett, rugalmas fizetési ütemezéssel is élhet. Tapasztalt, pénzügyi szolgáltatóktól független hitelügyintézőink segítenek kiválasztani az Önnek ideális fizetési konstrukciót. Egyénre szabott fizetési feltételekkel, önerő nélkül is hozzájuthat otthonához.

4. Bizonyított minőség

A lakások értékállóságát a minőségi tanúsítvánnyal rendelkező beépített anyagok garantálják. Szakszerű kivitelezői munkánkat immár 550 átadott lakásunk tulajdonosa igazolhatja Önnek.

5. Az Ön igényeihez igazított, egyedi kialakítás

Otthona elrendezését igényei szerint alakíthatja. A lakása kialakításának kezdetekor meghatározhatja a válaszfalak helyét, a szobák méretét. Otthona színei, a beépített anyagok is burkolatok Ön által választhatóak. A Lakihegyi Lakóparkban nem talál két egyforma lakást.

6. Alacsony üzemeltetési költségek

A vásárlást követően is gondolunk pénztárcájára. A lakások tartós anyagokból, bevált műszaki megoldásokkal készülnek, ennek köszönhetően üzemeltetési költségük és a közös költség is alacsony a Lakihegyi Lakóparkban. A lakások mérőórákkal vannak ellátva, fűtésük egyedi, kombicirkó rendszerű.

7. Naprakész, beruházói értékesítők

Felkészült, tapasztalt munkatársaink segítik Önt a lakásvásárlás teendőiben, legyen szó a legmegfelelőbb otthon kiválasztásáról, hitelügyintézésről vagy hasznos, gyakorlati tanácsról.

8. Biztonság

A Lakihegyi Lakópark lakásait 3 év garanciával vásárolhatja meg. Mivel a beruházó a generál kivitelezést és az értékesítést is egy kézben tartja, Önnek maximális biztonságot nyújt a szerződéskötést követően is.

9. Fejlődő város, fejlődő városrész, értéknövelő befektetés

A Lakópark lakásai a jövőben növelni fogják értéküket. Az országos tendenciáktól eltérően, Szigetszentmiklóson többségben van a fiatal és középkorú lakosság. A városban évről-évre fejlődik a gazdasági és a kulturális élet egyaránt, folyamatosan bővül a munkalehetőség, az infrastruktúra és fejlődnek az oktatási intézmények is.

10. Üdítő környezet

A tervezésnek köszönhetően nemcsak az épületek és a parkok színvilága, hanem a világos lakások is vidám hangulatot teremtenek. Az otthonukból kimozdulók felüdülésére pedig a Kis-Duna tanösvénye Lakihegy szomszédságában várja a pihenni vágyókat.

További érvekért kérjük, keresse értékesítőinket vagy tekintse meg lakóink véleményét.