értékesítés

06-70/310-61-11

06-30/539-41-34

Az új lakás előnyei régivel szemben

1. Garancia
Lakására 3 év teljes körű jótállást kap, amelyet a 15 éve fennálló Dujmó Kft teljesít. Nem fordulhat elő, hogy az eladásra felújított lakásban a frissen festett fal mögött elavult vezetékek, csőrendszerek futnak, amelyek újabb tetemes kiadásokat generálnának Önnek. Ha pedig mégis probléma adódik, helyben lévő garanciális irodánkban azonnal bejelentheti a hibát.
2. Illetékkedvezmény
Új építésű lakás megvásárlása esetén komoly illetékkedvezményben részesül: az új lakások vételárának első 15 millió forintjára semmiféle illetéket nem kell fizetni, ami egy 15 milliós lakás esetén 740 ezer forintos megtakarítást jelent.
3. Személyre szabhatóság
Lakásainkban igyekszünk mindent az Ön igényei szerint kialakítani: a csempe és padlólap családok közül szabadon választhat, a lakás korai megvásárlása esetén pedig a válaszfalakat is az Ön igényeinek megfelelően helyezzük el.
4. Fenntartás
A korszerű szigetelésnek köszönhetően nem kell magas rezsiköltséggel számolnia. Minden közmű egyedi mérőórával felszerelt, így Önnek biztosan csak a saját, valós fogyasztását kell kifizetnie. A közös költség rendkívül alacsony, nem terhelik olyan váratlan kiadások – felújítások – amelyekre egy használt társasházban számítani lehet
5. Építőanyagok
Lakóparkunkban kizárólag első osztályú építőanyagokkal találkozik, melyeket bemutatótermünkben is megtekinthet. Nem kell tartania váratlanul felmerülő karbantartási költségektől.
6. Tervezés
Az új lakásoknak meg kell felelniük egy sor építészeti előírásnak, ezek mellett figyelembe vettük a lakók igényeit is, amelyeket az elmúlt évek során tapasztaltunk: lakásaink könnyen bútorozhatóak, az infrastruktúra pedig megfelel a mai igényeknek. Az új lakások sokkal biztonságosabbak, ergonómikusabbak és élhetőbbek, mint az évtizedekkel ezelőtt épült társaik.
7. Vagyonbiztonság
Kétoldalt acéllemez borítású, 5 ponton záródó, MABISZ minősítésű ajtóinknak köszönhetően a lakások kifejezetten biztonságosak, ha nem teszi a virágcserép alá a lakáskulcsot, Önnek nem kell aggódnia a betörők miatt.
8. Hitel
Egy új építésű lakásra általában egyszerűbb hitelt felvenni, mint egy használt ingatlanra. Ha a hitelfelvétel során bármilyen nehézség adódik, számíthat hitelügyintézőink segítségére.
9. Lakókörnyezet
Egy új lakásban egészen máshogy érzi magát az ember, mint egy használtban. A rengeteg probléma, ami egy használt lakással járhat – elkoszolódott fugák, billegő járólapok, javításra szoruló nyílászárók – egy újban nem merülhet fel.
10. Lakóközösség
Az új lakásba költözők az átlagosnál igényesebben a környezetükre, itt nem talál összefirkált falakat, kutyapiszkot a lépcsőházban. Látogasson el egy nyári délutánon a Lakihegyi Lakóparkba, és tapasztalni fogja, milyen remek közösséget alkotnak az itt lakók: a kismamák beszélgetnek a játszótéren ülve a padokon, miközben csemetéjüket figyelik, a kutyatulajdonosok megosztják egymással tapasztalataikat sétáltatás közben.